Cossetània presenta 22 novetats amb segell tarragoní

Encara amb el regust d'una última diada de Sant Jordi suspesa i posposada a l'estiu a conseqüència de les restriccions derivades de la pandèmia, Cossetània Edicions prepara un nou Sant Jordi  amb l'esperança que aquest recuperi l'essència i les xifres de les diades anteriors a la pandèmia, també aprofitant els dies previs a la festa.

Entre les sis marques amb vocació de país que representa el grup editorial arrelat a Valls, Cossetània presenta en aquesta edició 22 títols signats per autors vinculats al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Entre les propostes, dos premis literaris, el Pin i Soler de l'última edició, guanyat per Tsunami, d'Albert Pijuan; i el premi de narrativa Vila d'Ascó Nikola Tesla i els homes que no estimaven els coloms, d'Auda Gascón.

El grup editorial també recull altres disciplines, com la infantil, amb les propostes il·lustrades del Patufet de Roger Roig i Hugo Prades, o el conte l'Aligueta de l'escola, que s'inspira al barri de Torreforta.

A més, l'editorial vallenca edita també els llibres de la Gent del Llamp. Enguany dos homenatges, un recull de poemes del vallenc Gabriel Guasch i un llibre dedicat a l'artista Antoni Torrell. Són només algunes de les propostes que Cossetània Edicions treu al carrer en una edició de Sant Jordi incerta, però també especial perquè s'emmarca en la celebració dels 25 anys d'història de l'editorial vallenca.