Campdepadrós i Sendra es presenten per encapçalar la llista de Junts per Catalunya a Tarragona

Una vegada Junts per Catalunya hagi escollit el candidat a la presidència de la Generalitat, el partit iniciarà el procés per confeccionar les llistes electorals de les diverses demarcacions de cara les eleccions al Parlament del 14 de febrer. A Tarragona ja hi ha, de moment, dos candidats. Eusebi Campdepadrós, qui va ser cap de llista als últims comicis el 2017 que valora positivament el procés d’elecció de llistes que engegarà Junts per Catalunya i on espera que a la demarcació de Tarragona s’hi presentin més companys.

Qui també ha fet el pas és Jordi Sendra, qui va ser diputat al Parlament per Junts pel Sí del 2015 al 2017. Assegura que es torna a presentar a llistes per acabar la feina que el 155 li va impedir finalitzar.

Del 30 de novembre al 3 de desembre es podran presentar les candidatures. Altres persones que podrien fer el pas són Albert Batet, Teresa Pallarès o Mònica Salas. Qui descarta l’opció de presentar-se és l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu. Del 12 al 13 de desembre la militància podrà votar dos candidats entre tots els que es presentin i els tres més votats ocuparan els tres primers llocs de la llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona.