El Camp de Tarragona registra vuit morts més amb coronavirus

27 abril

L'actualització estadística de les últimes 24 hores eleva el total de morts als 321, 87 d'ells a les residències. Important repunt, també, de casos (+313) per "l'efecte dilluns" i la massificació de proves test. La pressió hospitària, però, no puja.

Fins ara, la Regió Sanitària suma gairebé 7.200 positius de COVID-19, això sí, més de dues terceres parts provinents de malalts amb simptomatologia però que no han disposat, encara, d'accés a cap prova diagnòstica defintiva. És exactament la mateixa situació que es trasllada del nombre de defuncions i en què 238 de les 321 comptabilitzades corresponen a persones que tampoc han tingut opció de sotmetre's a PCR o tests ràpids.

Aquest dilluns, les xifres facilitades pel Departament de Salut ens presenten el major creixement d'altes hospitalàries produït en un sol dia, 108, amb un global que frega ja les 700. Ni els ingressos hospitalaris (143) ni els malalts UCI (33) mostren canvis significatius respecte al diumenge. I aquesta és una bona notícia, ja que la pressió als centres hospitalaris no creix.