Bany de masses de Pere Segura al Celler en l'acte central de campanya

Unes 800 persones van omplir el Celler modernista de Vila-seca en l'acte central de la campanya electoral de Vila-seca Segura. La candidatura de l'alcalde aspira a un nou mandat, el segon amb Segura al capdavant, en el qual, diuen, el municipi farà un salt endavant aprofitant totes les oportunitats de futur que es presentin.

Segura també va fer balanç, apuntant que la feina duta a terme pel seu equip de govern ha portat Vila-seca a ser considerada una referència per a molts municipis.

L'acte també va servir per donar a conèixer el programa electoral. Un llistat de propostes que posen èmfasi en els reptes en matèria de sostenibilitat i que aposta per crear una oficina de suport per a l'eficiència energètica.

Pere segura 2023

A la pàgina de l'urbanisme i la mobilitat, se subratlla que serà el mandat de la redacció del POUM, la implantació del tramvia, la transformació del front marítim de La Pineda i l'estadi o el de l'inici d'obres de la intermodal.

El programa també posa èmfasi en la diversitat i la cohesió i promet impulsar la creació de 500 llocs de treball atraient noves inversions.