×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Condemnen l'autor del crim de Vila-seca a més de 18 anys de presó

El jutge de la Secció Quarta de l'Audiència Provincial ha condemnat a 18 anys i tres mesos de presó l'autor del crim de Vila-seca de fa dos anys. El magistrat ha estipulat una pena de 17 anys i mig per assassinat amb traïdoria i una altra de 10 mesos per violació de domicili.

D'aquesta manera, la sentència s'acosta als 19 anys i mig que demanava la Fiscalia i als 20 de l'acusació particular. Queda lluny, en canvi, de la petició de la defensa que volia que es tinguessin en consideració atenuant com el d'obcecació per a una pena que no arribés als 8 anys de presó.

El magistrat també ha conclòs que l'assassí haurà d'indemnitzar els tres fills de la víctima amb 250.000 euros cadascun, 150.000 per a la mare i 100.000 per a la germana. A més, se li imposa una ordre d'allunyament dels familiars del mort de 500 metres durant 20 anys.

ELS FETS

Els fets van succeir la matinada del 27 d'agost del 2020. L'assassí va viatjar de Barcelona a Vila-seca, va comprar dos ganivets al centre comercial Port Halley i va entrar a un xalet del carrer Santiago Rusiñol, on sospitava que hi podria trobar la seva exparella i l'amant.

Un cop dins, va aprofitar que dormien per apunyalar l'home, que no va poder defensar-se i va morir en qüestió de minuts. L'autor va confessar al mateix lloc dels fets i està en presó preventiva des de llavors, un període de temps que se li resta de la pena emesa pel magistrat.