La Pineda, seu d'un campus d'entrenadors difícilment igualable

Joan Plaza lidera el campus per a entrenadors amb un cartell sense precedents i que arriba a la quarta edició, la primera a Catalunya. L'exentrenador del CBT al seu dia, campió d'ACB i Copa amb el Reial Madrid i amb experiència internacional, encapçala una iniciativa que es dirigirà a prop de 50 assistents, tot i que no hi ha límit establert. 

Entrenadors de bàsquet, tècnics de qualsevol altre esport i fins i tot empresaris i professionals del món esportiu (o no) que vulguin rebre eines útils a l'hora de gestionar l'entorn laboral: des de com afrontar una roda de premsa a com relacionar-se amb agents, entre molts altres conceptes lligats o no de manera directa amb allò que passi a pista.

Els tècnics Aíto Garcia Reneses, Pablo Pin o Pedro Martínez, la històrica jugadora Laia Palau, el periodista Quique Peinado i Viola Frongia, General Manager d'un equip de primera italiana, són alguns dels noms d'un campus que començarà al pavelló de La Pineda el 27 de juny i acabarà l'1 de juliol.

La cita vesteix l'agenda festiva pels 40 anys del Club Bàsquet Vila-seca, que se centra en la formació de jugadors i monitors, lluny de l'etapa del sènior a EBA i acabada fa més d'una dècada. El campus es complementarà amb l'assemblea del sindicat nacional d'entrenadors (SINEB) i que es durà a terme al Castell de Vila-seca, l'1 de juliol. L'entitat local disposa de 250 jugadors i jugadores, amb 22 plantilles.

Del 17 al 19 de juny, tant el pavelló com l'Hotel Hacienda i la platja seran seu de la MedCup, una trobada que aplegarà 200 esportistes d'edats benjamí, aleví i infantil, i que mourà prop d'un miler d'assistents. El 16 de juliol, mentrestant, es durà a terme la tercera edició del torneig 3x3 de La Pineda, que vol batre el rècord de participants amb 250 inscrits.