×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La primera pedra de la Zona d'Activitats Logístiques oficialitza l'inici d'obres

Les sis institucions implicades en la Zona d'Activitats Logístiques han col·locat aquest divendres la primera pedra al primer vial d'accés que ja està en construcció.  Representarà el creixement d'un 20% de la superfície de l'autoritat portuària al terme municipal de Vila-seca i es calcula que podria generar més de 4.000 llocs de treball. Entre altres, se'n destaquen les bones connexions i que es tracta de l'àrea disponible per a logística més gran en tota la façana mediterrània.

Des del govern català s'ha posat l'accent en l'impuls que suposarà la ZAL per al Port, però també sobre com s'executa el projecte, ja que destaquen les compensacions paisatgístiques que comporta.

Ja es treballa en un dels tres accessos 

Encara que aquest divendres s'ha col·locat la primera pedra, les obres dels vials d'accés van començar durant la tardor de l'any passat. En concret, ja es treballa en un dels tres projectes d'accessos que es preveu enllestir a finals d'estiu. 

Un dels pròxims passos serà la construcció de l'accés nord, ara que ja hi ha acord amb la Generalitat per la construcció d'una rotonda a l'autovia de Salou. Podria començar durant el segon semestre d'aquest mateix any.

Després dels accessos i els vials interiors, s'estarà més a prop de l'arribada de les empreses logístiques en aquesta zona. La ZAL és un dels projectes estratègics del Port que s'emmarca en l'horitzó del 2023 i amb una inversió de 31 milions d'euros.