×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La Facultat de Turisme celebra 20 anys d'història

La Universitat Rovira i Virgili continua amb els actes commemoratius del cinquantè aniversari de la recuperació dels estudis universitaris a Tarragona i el trentè de la fundació de la URV.

Després de celebrar-ho fa uns dies a Tortosa, aquest dijous ha estat el torn del Castell de Vila-seca, on els diferents representants han remarca la bona relació entre el municipi i la institució educativa.

El campus vila-secà acull aquest curs gairebé 350 alumnes d'estudis de turisme i geografia. Una xifra que suposa un 228% més d'alumnat respecte al primer curs que es va impartir en aquestes instal·lacions.

ddr URV 2 Vilaseca

Actualment, recordem, s'hi imparteixen quatre ensenyaments, dos graus i dos màsters. La rectora de la universitat ha lliurat una placa a la vila com a "municipi universitari".

El mateix cartell que el pròxim dia 15 es lliurarà a Reus i, finalment, el 31 a Tarragona, on culminaran els actes de celebració d'aquest doble aniversari.

Per la seva banda, els membres del consistori vila-secà han volgut agrair l'aposta de la universitat per instal·lar el seu campus, l'any 2002, al municipi, alhora que han destacat tot allò que la facultat ha aportat al sector turístic.