El CH Vila-seca, optimista abans de començar la segona lligueta de la Nacional Catalana

Els de Ricard Notario formaran part, per tercer any seguit, del grup per la permanència. Una fase en què els 4 millors accediran a la fase d'ascens i els 4 pitjors competiran per evitar el descens.

El segon tram competitiu aplega els vuit equips que han rendit menys durant els mesos previs arrossegant, a més, els duels directes entre tots ells per definir una primera classificació prèvia en què el Club Hoquei Vila-seca n'és el sisè amb 7 punts. Això situa la quarta plaça, l'última que permet l'entrada a la repesca per pujar, només un punt per sobre. Els grocs han experimentat canvis importants a la plantilla, des de la porteria a la part de dalt, amb l'adéu del capità Esteve Pujals. Tot i això, el resultat és satisfactori.

Queden, així, 14 jornades en què els vila-secans pretenen repetir, per tercer any seguit, com a participants de la primera fase d'ascens a la Nacional Espanyola.

El primer compromís dels vila-secans es jugarà el dijous 23 de gener, a casa i contra el Sentmenat. S'evitarà el cap de setmana per no coincidir amb l'agenda festiva del municipi.