El CB Valls fitxa Víctor Vinós i Roger Riu

El CB Valls incorpora l'aler Víctor Vinós i l'ala pivot Roger Riu, tots dos provinents del Pardinyes lleidatà. Amb aquests dos fitxatges gairebé es dóna per enllestida la plantilla, a l'espera de l'arribada de dues peces més.

L'ala pivot Roger Riu i l'aler Víctor Vinós formaran part del primer equip del Club Bàsquet Valls la temporada que ve. El club vallenc segueix pescant a Lleida i, amb aquestes dues incorporacions, juntament amb el base Adrià Rivas, ja en són tres els jugadors vinculats al Pardinyes que formaran part del projecte blanc-i-roig liderat des de la banqueta per Oriol Pozo. Són jugadors que ja es coneixen i podran fer pinya per compactar un bloc renovat.

Roger Riu, ala pivot de 30 anys, va tancar la temporada passada al Cervera però abans, en els dotze partits que va jugar amb el Pardinyes, un dels equips que ha pujat a LEB, va anotar 47 punts i va capturar 37 rebots, una de les facetes on li exigirà el seu nou entrenador. A l'experiència de Riu el CB Valls hi ha sumat la joventut de Vinós, una promesa jove de 22 anys que el curs passat va tancar la lliga regular amb una mitjana de 22 minuts i 8 punts per partit.

Amb aquestes incorporacions el CB Valls gairebé enllesteix el seu equip, Li queden encara dues peces per encaixar. Un jugador de perímetre i un interior de referència. Una plaça en principi per un perfil americà, tot i que l'enduriment de la normativa amb els estrangers pot alterar les pretensions del club. El primer equip del CB Valls iniciarà la pretemporada el 19 d'agost.