El PSC de Valls reclama més inversions al Barri Antic

El PSC de Valls presentarà 28 al·legacions al pressupost de l’Ajuntament de Valls. En elles posa en entredit la idoneïtat de les prioritats de l’equip de govern expressades en el mateix i critica que no hi hagi partides destinades a implementar mocions aprovades en el mateix. En aquest sentit emplaça als socis de govern a plantejar la inclusió d’inversions en polítiques actives pel Bari Antic després de les demandes expressades pels veïns en l’últim plenari.

El grup dels socialistes de Valls presentarà un total de 28 al·legacions al pressupost municipal aprovat inicialment en l’últim plenari del consistori vallenc. Al·legacions marcadament polítiques que esbossen les principals inquietuds estratègiques del PSC vallenc i que incideixen essencialment en la demanda d’una major dotació pressupostària a polítiques destinades a la creació d’ocupació, benestar social o al comerç local. A l’altra banda de la balança, critiquen el creixement de la dotació destinada a cultura, especialment pel pes que hi té el finançament de la festa major, i també el cost de la despesa de comunicació institucional, que recorden que ja va créixer notablement en l’anterior exercici.

Els socialistes adverteixen que el pressupost no contempla inversió en propostes plantejades en mocions aprovades pel plenari, com la recuperació del sortidor de la Font de la Manxa, i demanen la inclusió de partides destinades a polítiques específiques pel Barri Antic, després de la irrupció dels veïns d’aquesta zona en l’últim plenari reclamant actuacions.El PSC concreta les demandes pel Barri Antic en programes específics de dinamització del comerç del Barri Antic, contractació d’educadors de carrer, programes de neteja i reforçar la policia local de Valls per crear la figura de policia de proximitat.Les al·legacions es debatran ja el proper mes, ja que el ple previst per dilluns vinent s’ha postposat fins després de Setmana Santa, una maniobra que ha enutjat als socialistes, que recorden que el govern ha retardat la celebració de dos dels tres últims plens ordinaris.