El CB Valls jugarà de local... a Riu Clar

Aquest cap de setmana no hi haurà Lliga EBA al Joana Ballart tot i que el sènior té un compromís a casa, el més important del que portem de curs. La celebració del Campionat de Catalunya de tennis taula provocarà que el CB Valls rebi l'Igualada, rival directe, al pavelló de l'ADT.

Queden 5 jornades de fase regular i 6 equips treballen per una de les dues places d'accés a la fase d'ascens a la LEB Plata. Una victòria per sota, el CB Valls s'enfronta a l'Igualada i amb qui empata a la taula. I aquest cop el "factor Joana Ballart" no remarà favorablement perquè els de Francesc Canals exerciran de locals a Riu Clar.

L'ADT i el Patronat d'Esports han fet possible aquesta solució d'urgència després que l'Igualada rebutgés l'ajornament del duel davant la coincidència de calendari amb les competicions vallenques de tennis taula. Qui perdi es quedarà gairebé sense opcions de playoff d'ascens.

Amb la tornada d'Òscar Ngomo, convocat dies enrere per Guinea Equatorial, Adrià Baiget és encara dubte per molèsties. El CB Valls-Igualada es disputarà diumenge a Riu Clar a les 6 de la tarda.