La Dharma actuarà a Valls per la revetlla

La gira dels 50 anys de la Companyia Elèctrica Dharma arribarà a Valls. La històrica formació dels germans Fortuny actuarà a la capital de l’Alt Camp la nit de la Revetlla i a l’escenari principal, que es tornarà a situar a l’Hort del Carme, un espai més diàfan i ampli que garanteix les condicions de seguretat per a concerts multitudinaris.

El mateix dia també hi actuarà el grup català de trap i reggaeton 31 FAM. L’endemà serà el torn per l’artista revelació d’aquest any, la vallenca Mariona Escoda, que actuarà a casa seva el dia gran de la festa major. El concert es completarà amb el trap i la música urbana de Lildami i més accent local amb els Figa Flawas, guanyadors de l’última edició del Sona9. La Fúmiga i Julieta també passaran per l’escenari de l’Hort del carme. De fet, seran els encarregats d’obrir, el 22 de juny, els 3 dies de concerts en aquest espai.

Dos espais més al centre històric acolliran actuacions musicals. En total, se n’han programat 29 entre el 20 i el 25 de juny a l’Hort del Carme, la plaça de l’Oli i el Pati. Aquest últim espai tornarà a acollir les dues nits de ball amb orquestra, mentre la plaça de l’Oli programarà actuacions més eclèctiques i intimistes. Entre aquestes hi trobarem l’acordionista basc Xabi Aburruzaga o el cantautor Mazoni, que repassa 20 anys de trajectòria artística. Els vallencs Murmur, per la seva banda, seran els encarregats de tancar la programació musical, l’últim dia de festa, amb la presentació del que ha de ser el seu nou disc.