Notable temporada del CB Valls malgrat quedar-se sense premi

Temporada molt remarcable per a un Club Bàsquet Valls que ha acabat quedant-se sense premi. La derrota en l'última jornada a la pista del SESE va fer que els blanc-i-vermells deixessin escapar la tercera posició; se la va quedar el CBT, que ha acabat beneficiant-se de la renúncia del Barça B a disputar el play-off. Va faltar una mica d'experiència en l'últim duel de la temporada, ja que el Valls va tenir el tir guanyador, però la pilota no va entrar. A la pròrroga es va girar la truita.

Disputar la fase d'ascens hagués estat tota una experiència i, sobretot, un regal, perquè optar a l'ascens no ha estat mai un objectiu realistaMalgrat tot, a la capital de l'Alt Camp estan més que contents per la temporada que han fet, amb triomfs remarcables, com la victòria a casa contra el Barça B o a la pista del CBT.

Si hi ha hagut algun aspecte a millorar, aquest és el rendiment a casa; enguany el Valls ha estat millor equip com a visitant que jugant al Joana BallartI una estadística que ajuda a entendre la bona temporada vallenca: Valls 59-72 CBT. Aquesta derrota, per només 13 punts de diferència, ha estat la més clara del curs.