L'ascens a Tercera Federació passa pel 15 de 15

Quinze punts en joc i cinc de distància amb el Reddis, el líder. La Unió Esportiva Valls s'ha quedat sense pràcticament marge d'error, si encara vol optar a pujar a Tercera Federació. Per tot això, el derbi entre reusencs i vallencs d'aquest cap de setmana és crucial per als de Manel Cazorla i es podrà veure en directe a TAC12.

Una victòria dels de l'Alt Camp tornaria a obrir del tot el grup 3 de Primera Catalana; si el Reddis s'imposa, les opcions del Valls quedaran pràcticament fulminades.

Però amb guanyar el derbi no n'hi hauria prou per recuperar el liderat. Encara caldria eixugar una distància de dos punts. Per tot això, els vallencs es marquen l'objectiu d'acabar amb la mala dinàmica de dos empats i una derrota en els últims tres partits i fer un 15 de 15 en les darreres cinc jornades. Cinc victòries que els donarien opcions a tot.

LA CALCULADORA TREU FUM

El camí per materialitzar aquest ple de triomfs d'aquí al final de temporada comença pel Reddis aquest cap de setmana. Després, hauria de continuar a casa contra el Santfeliuenc, el quart classificat. En la jornada 28 el Valls tornarà a jugar al Vilar, en aquest cas rebent el Vilanova, un equip que encara podria tenir opcions de classificar-se per a la Superlliga catalana.

L'últim desplaçament de la temporada serà a Ascó, equip que no es jugarà res, mentre que el Valls tancarà el curs a casa contra el Cambrils Unió, conjunt que molt probablement arribarà ja descendit a l'Alt Camp. Dos rivals de la part alta, un de mitja taula i dos de la part baixa; la calculadora blanc-i-vermella ja treu fum per esgotar qualsevol opció de ser campions de grup el cap de setmana del 27 i 28 de maig.