El CB Valls buscarà certificar el tercer lloc contra el SESE

Última funció de l'any per al Club Bàsquet Valls. Aquest cap de setmana acaba la fase regular de la Lliga EBA. Els de Víctor Neila disputaran l'últim partit de la temporada on s'han sentit més còmodes aquest curs: lluny del Joana Ballart.

Els vallencs visiten la pista del SESEUn rival que arriba a la darrera jornada amb la salvació a la butxaca. Els barcelonins se salven per poc del batibull d'equips que es jugaran anar a play-out o baixar directament. En la primera volta, els blanc-i-vermells ja es van imposar al SESE jugant a la capital de l'Alt Camp per 82-73. Ara buscaran repetir la història en camp contrari.

SI GUANYEN, TERCERS

Amb tot, el triomf suposaria la cirereta a una gran temporada del Club Bàsquet Valls. Si guanyen acabaran sent tercers, és a dir, els millors de la resta. Una posició que per premi té l'honor, tot i que els de Neila miraran de reüll al Barça B per si renuncien a disputar el play-off.

El Valls visitarà el SESE sense Domènech, que no haurà pogut reaparèixer abans d'acabar el curs i s'haurà perdut tot el tram final. El duel entre barcelonins i vallencs es disputarà aquest dissabte a les 19h, un horari que és el mateix per a tothom, ja que la jornada és unificada.