La UE Valls rep el cuer abans de visitar el líder i jugar-se l'ascens

Ara ja no val a badar. La darrera jornada, els quatre primers classificats del grup 3 de Primera Catalana van perdre els seus partits; la UE Valls no es va salvar d'aquesta relliscada col·lectiva. Els de Manel Cazorla són conscients que van perdre una oportunitat d'or per assaltar el liderat del Reddis i que aquesta molt difícilment tornarà a passar.

Per aquest motiu, guanyar aquest cap de setmana a casa contra el Molins de Rei és vital i obligatori si els vallencs no volen que els reusencs s'escapin. El Vilar ha de ser el fortí que ha estat sent aquesta temporada. La recta final cada vegada és més curta i el marge d'error és més petit.

UN CUER TRAMPA

La lògica diu que el context no pot ser millor per refer-se de la derrota de la setmana passada; el Valls juga a casa i rep al cuer. El partit contra el Molins de Rei, però, és tota una trampa, ja que els del Baix Llobregat van guanyar el Santfeliuenc, el tercer classificat, en el darrer partit.

La Unió Esportiva Valls també compta amb un precedent positiu per afrontar el partit amb optimisme: en la primera volta van guanyar per un contundent 2-6. Després del Molins, arribarà el partit més important de la temporada: duel al capdavant entre Reddis i Valls. Manel Cazorla, però, no vol ni sentir a parlar d'aquest enfrontament. La Unió Esportiva Valls rebrà el Molins de Rei el dia de Sant Jordi, diumenge a les 12h del migdia. Ho farà amb el dubte de Riki de Antonio.