Martinenc - CB Valls (80-69)

La baixa d'última hora per lesió al turmell d'Emilio Martínez deixa sota mínims un generós en l'intent CB Valls, amb pocs al·licients ja a l'EBA i que competeix també sense Marcus Vinicius i Oriol Besora.

Situar-se a tres punts del Martinenc i a domicili té mèrit a manca de menys de tres minuts si tenim en compte l'afectada rotació dels vallencs. El 'Chacho' va patir un cop fortuït al turmell en el darrer entrenament de la setmana i és dubte per a les següents dues jornades de fase regular, les últimes. Així, l'equip d'Oriol Pozo juga sense els líders exteriors i interiors, Emilio i Marcus, i sense un altre puntal com és Besora.

Álvaro Bello, efectiu del planter, ha donat la cara per sortir en el cinc inicial i sumar gairebé un quart d'hora a pista. Per la seva banda, Sergi Llagostera, malalt, ha decidit viatjar amb els companys per engreixar les opcions de banqueta. 

Després d'un primer quart molt igualat, el Martinenc s'ha destapat ofensivament per aconseguir 30 punts en el segon i marxar al descans 11 amunt. Dos dels motius, l'encert des de forta (set triples) i que el CB Valls sumava ja més del doble de pèrdues que el seu rival, 10.

Els de l'Alt Camp, però, han oferit una imatge millorada en la represa, arribant a situar-se a tan sols un punt. El cansament, però, ha passat factura i el triomf s'ha quedat a Barcelona per deixar el CB Valls amb un balanç d'11-9. 

L'home més valuós ha estat Adrià Trouvé, de menys a més aquest curs i que ha acabat la tarda amb 19 punts i 5 rebots, plenament adaptat ja a la categoria. 

És la segona derrota seguida d'un grup que dissabte vinent (19 hores) s'acomiadarà del Joana Ballart davant l'Horta. El següent i darrer compromís de la campanya 2021-2022 es produirà a Salou. 

Parcials: 15-18, 30-16, 18-26 i 17-9

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219434

 

Foto portada: Twitter @martinencbq