La Colla Vella inicia la temporada a Picamoixons

Tret de sortida de la temporada 2022 de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Després de les Decennals, els rosats es van estrenar a Picamoixons.

Els d’Albert Martínez, que enguany esgotarà el seu mandat com a cap de colla, van actuar en solitari en el marc de les festes de Sant Josep.

Estrena dels castells bàsics i la gamma mitja de set de la Colla Vella per començar a rodar diferents peces del tronc i de la canalla. A baix, una pinya més aviat justa d’efectius.

En línies generals, la posada en marxa es va caracteritzar per execucions lentes, però segures.

La Vella va obrir plaça i temporada amb un 4de7 amb moltes estrenes als pisos superiors.

Després va arribar el torn d’assaltar la gamma mitja de castells de 7. En segona ronda la Vella va estrenar el 3de7 amb el pilar. Una estructura que es va bastir amb molta pausa, amb un espadat posterior que no va presentar problemes.

Resultat molt semblant al del 4de7 amb el pilar, que va venir a continuació. També amb uns tempos molt relaxats.

La construcció amb millor factura va ser l’última. Els rosats van descarregar un 3de7 de manual i molt més àgil que la resta de castells.

Una última ronda marcada per la pluja que començava a caure tímidament. Una diada de rodatge per una Colla Vella que ja comença a tenir el castell de 8 a l’horitzó.

Els d’Albert Martínez actuaran diumenge que ve a Puigpelat. Abans de Setmana Santa faran dues diades més. Un tram de temporada en el qual es volen estrenar castells com el 2de7 o el 5de7.