El CB Valls ja roda amb 11 fitxes i pendent d'alguna nova opció de mercat

Si l'estiu ofereix alguna alternativa interessant, el CB Valls anirà per la dotzena cara de la plantilla EBA. En cas contrari, el grup actual és de garantia. Amb l'única absència puntual de Jordi Llagostera, que té permís uns dies, la resta ja treballa a les ordres d'Oriol Pozo, tot i que el protagonisme de les sessions inicials recaurà en la preparació física.

Marcus Vinicius, Jony Medina, Emilio Martínez, David Loras i Adrià Trouvé són els cinc nouvinguts d'un estiu amb adéus rellevants com els d'Adrià Rivas i Jota Jota Miguel, entre altres. En qualsevol cas, l'entrenador està satisfet amb el vestidor confeccionat.

Un projecte capaç de convèncer a mitjà termini perquè fins i tot els acabats d'aterrar sumen sessions prèvies en aquesta pista i amb el mateix entrenador. Caldrà tenir, però, més paciència que èpoques anteriors en què es van mantenir la pràctica totalitat dels pilars.

I no sembla capficat Oriol Pozo a l'hora de perfilar quin reforç necessita el CB Valls com a dotzè efectiu. Fins i tot no garanteix que n'acabi arribant cap. El curs anterior va quedar-se a un pas de la "Final Four" amb tan sols 10 jugadors del primer equip.

El debut d'una EBA que recupera el format llarg previ a la pandèmia es produirà el 2 d'octubre i a casa contra el Barberà. L'estrena oficial arribarà, però, a la Lliga Catalana i a la pista del CB Salou, el 5 de setembre.