La UE Valls pot salvar-se si guanya la seva "minilliga"

El conjunt de la capital de l'Alt Camp passarà pel camp del Banyoles (diumenge 17 hores) en el primer dels dos enfrontaments consecutius contra rivals de la zona perillosa i a sis punts de les places de salvació. És a dir que la UE Valls se situa un punt menys lluny que la setmana anterior tot i no aconseguir cap triomf durant les tres primeres jornades de ronda per la permanència.

Els dos darrers empats serveixen per confirmar la seguretat defensiva, però no per mossegar distàncies respecte al Figueres i el Sants, els qui marquen el tall entre conservar o no la categoria. 

Queden tan sols set jornades i el Banyoles és el primer dels dos oponents consecutius de la "lliga" de la UE Valls, ja que fins ara han aconseguit dos punts menys que els de Joan Antoni Pallarès. Tot seguit, la setmana vinent, serà el torn de l'Horta.

Fer la feina aquests dos caps de setmana, assolir el sis de sis, dispararia les esperances de salvació.  Chiri serà l'única absència segura, per sanció, de cara al partit a terres gironines.