La UE Valls pot salvar el Nadal

Que la UE Valls acabi bé el 2020 depèn del que succeeixi diumenge al camp del Manresa. Els de Joan Antoni Pallarès no han perdut cap dels dos últims partits però continuen a la part baixa de la classificació.

Passi el que passi aquest cap de setmana. la Unió Esportiva Valls començarà el 2021 a la part baixa de la Tercera Divisió, però guanyar a Manresa suposaria la confirmació de la millora progressiva d'imatge i resultats. El nouvingut de la Lliga va estrenar el caseller de les victòries a la Pobla de Mafumet i va empatar sense gols contra la Muntanyesa tot i dominar gairebé durant els 90 minuts. Però sis punts de 27 possibles són insuficients i requereixen una ratxa més llarga de resultats favorables.

Apunta el vestidor que esgarrapar alguna cosa de profit contra el Manresa, que va descansar la setmana anterior i que no competeix com a local des del 15 de novembre, acabaria amb qualsevol mena de dubte sobre la viabilitat esportiva del projecte. El Manresa-Valls arrencarà diumenge a les 12 del migdia.