CB Valls - ADT Torreforta (94-68)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí mateix. El CB Valls s'ha emportat el primer derbi de la temporada de la Lliga EBA. Els d'Oriol Pozo han estat els justos guanyadors contra un conjunt de Ponent que encara ha d'incrementar el ritme competitiu i que ha patit les importants absències de Deng Mayot, convocat amb la seva selecció, i d'Andreas Ariza., confinat preventivament després d'haver entrat en contacte amb un positiu de COVID tot i donar negatiu en el test. Els locals, mentrestant, se sobreposen a la important absència d'un Diamond Onwuka que difícilment podrà tenir minuts en el que resta d'any.

Pol Olivier i Morten Bulow han capitanejat l'atac vallenc amb 19 punts cadascun. Destaquen també els 10 rebots de Sergi Doménech i els 7 del mateix Olivier malgrat ocupar posicions exteriors. Pel cantó tarragoní, Javi Cal ha estat l'home millor valorat de tot el partit amb 16 punts, 6 rebots i 6 assistències.

cb valls 30 novembreUna tarda en què l'ADT Torreforta ha donat la benvinguda a una nova incorporació, la de l'interior Alexei Pérez. El jove balear, tot i acumular poques hores a l'equip, ha signat uns prometedors 9 punts i 6 rebots. Ha estat, tan sols, la segona jornada per a l'ADT Torreforta mentre que el CB Valls en suma una més. Els de Borja San Miguel no coneixen la victòria i els amfitrions d'un derbi de Lliga inèdit fins avui no han perdut cap enfrontament.

La competició s'atura de nou la setmana vinent, és a dir que no hi haurà EBA fins al 12 de desembre quan l'ADT Torreforta rebrà lgualada en el primer partit com a local de la temporada i el CB Valls es desplaçarà a Alpicat, l'endemà, el 13 de desembre.

Parcials: 24-16, 21-19, 24-17 i 25-16.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194449