El CB Valls es classifica per a les semifinals de la Lliga Catalana EBA

Els vallencs accedeixen a la 'Final Four' de Mataró gràcies al triomf davant el Badalonès, al Joana Ballart, per 82 a 78. El rival d'aquest diumenge (12.30 hores) serà el Roser, que s'ha desfet de l'Artés.

Quarta victòria del CB Valls en quatre partits oficials aquesta temporada, tots ells a la Lliga Catalana EBA i quan queda una sola setmana per començar la temporada de Lliga EBA. Resultat ajustat, però, fins a les acaballes, en què l'encert i la constància s'ha imposat davant el batallador Badalonès.

L'avantatge de dotze punts per als locals al descans és la major distància reflectida en el marcador, i és que els visitants han reaccionat durant el tercer període per endinsar-se de nou en el partit. Dos per damunt ja avançat el darrer quart, el CB Valls s'ha endut el triomf liderat ofensivament per Jordi Llagostera, autor de 17 punts.  Quatre jugadors més del CB Valls, en qualsevol cas, han signat dobles dígits anotadors: J.J. Miguel (13), Diamond Onwuka (12), Marc Navarro (11) i Pol Olivier (11).  Tots ells han neutralitzat l'espectacular rendiment d'un vell conegut del bàsquet tarragoní, Xavi Guirao, que ha signat 25 punts.

El Roser, següent obstacle del CB Valls i ara ja a pista neutral, s'ha imposat a l'Artés per 60 a 48. Qui guanyi passarà a la final de dilluns, també a Mataró.

Parcials: 21-10, 29-18, 9-17 i 23-23.