El CB Valls cau a les semifinals de la Lliga Catalana EBA

No ha pogut ser; el cansament ha passat factura al CB Valls davant un Roser més regular que s'ha imposat per 67 a 61. La 'Final Four' se celebra a Mataró i és el preludi de la Lliga EBA, que començarà d'aquí a uns dies. És la primera derrota en partit oficial dels vallencs aquesta temporada. 

Un duel igualat en què el màxim avantatge per part de tots dos conjunts ha estat de tan sols vuit punts de diferència. Albert Suvella, amb 20 punts, ha generat dificultats contínues a la defensa d'un CB Valls que s'ha aferrat a la inspiració del base Pol Oliver per disposar d'opcions de victòria fins a les acaballes. Olivier ha signat 22 punts i ha estat l'únic efectiu dels de l'Alt Camp amb dobles dígits anotadors, i és que avui el CB Valls no ha pogut mostrar la notable cara d'anteriors jornades.

El tècnic Oriol Pozo ha criticat els àrbitres de permissivitat excessiva en el contacte, tant en el partit d'avui com durant tot el desenvolupament de la Lliga Catalana EBA. Una competició que ja és història passada per als equips tarragonins, que la setmana vinent obriran el teló de la Lliga EBA amb l'ADT Torreforta-Olivar i el CB Salou-CB Valls. El primer derbi de la campanya lliguera podrà seguir-se en directe a TAC12. 

Parcials: 17-20, 14-9, 15-19 i 21-13.

Foto: Ferran Torné / FCQB