La UE Valls incorpora el central tarragoní Aleix Ruiz

El defensa té 20 anys va formar-se al Nàstic i té experiència a la Tercera Divisió amb la Pobla. Ocuparà una plaça de sub23 després de desvincular-se del Lleida Esportiu.

Sorpresa pocs dies abans de l'inici de la Lliga amb l'arribada del darrer efectiu desitjat per Joan Antoni Pallarès, un central jove per incrementar les alternatives de la Unió Esportiva Valls. Aleix Ruiz va començar la pretemporada a les files del Vilafranca, filial del Lleida Esportiu.

aleix

Els de la Terra Ferma van reestructurar el projecte donant la baixa a quatre jugadors, un d'ells Aleix Ruiz, que va quedar-se sense equip a les portes de la nova campanya. L'entesa entre Pallarès i el també tarragoní Ivan Moreno, entrenador del Vilafranca, va facilitar una opció de mercat que ja va treballar-se durant l'estiu.

Ocuparà una de les dues fitxes lliures sub23. Tot i la seva joventut és un reforç de luxe per qualitat i experiència, crescut al Nàstic i amb minuts a la Pobla, també a Tercera, el curs passat. Aleix podria debutar en la primera jornada de Lliga, el diumenge 18 d'octubre i a casa contra el Terrassa.