El CB Valls s'estrenarà diumenge a la pista de l'Alpicat

Els d''Oriol Pozo obriran la Lliga Catalana EBA contra un acabat d'ascendir a l'EBA. Serà la primera prova de foc dels vallencs, lluny encara del millor estat de forma.

D'aquí a un mes la Lliga EBA apujarà el teló amb CB Valls, CB Salou i ADT Torreforta. Mentre que els dos últims esperaran el seu torn per debutar a la Lliga Catalana, ja que el derbi s'ha posposat per manca d'efectius dels de Ponent, els vallencs s'estrenaran aquest cap de setmana. Oriol Pozo disposa de la plantilla al complet i només Martí Viader pateix molèsties. L'ala pivot i el base Miquel Sugranyes són els dos integrants del filial que treballen des de l'inici amb el primer equip.

cb valls

Davant l'Alpicat no veurem pas encara la millor versió tot i que cal competir per afrontar en condicions la fase regular. Fins ara el CB Valls tan sols ha disputat un amistós. L'Alpicat acaba de pujar provinent de Copa Catalunya, un rival a qui coneix Oriol Pozo d'anteriors temporades perquè ha experimentat pocs canvis.

L'Alpicat-CB Valls es jugarà diumenge a les 20 hores. CB Salou i ADT Torreforta completen el grup; el millor classificat accedirà a la fase final de la Lliga Catalana EBA.