El CB Valls, a l'expectativa des de casa

És l'alegria del segon tram de Lliga EBA, empata a la taula amb l'últim dels equips que se classificaria per a la fase d'ascens i depèn d'ell mateix per accedir-hi. Però el coronavirus ha aturat en sec l'espectacular ratxa del Club Bàsquet Valls. Ara la plantilla no pot treballar al Joana Ballart, tampoc el cos tècnic, però la feina no s'atura. Tampoc a casa.

Ens agradaria explicar, només, que queden cinc jornades de Lliga EBA i que Valls no necessita el favor de ningú per disputar el 'playoff' per pujar de categoria. I és cert, res ha canviat. O tot ho ha fet perquè l'ajornament del cap de setmana anterior i l'aturada competitiva deixa un calendari obert amb cinc partits penjats i amb un equip dirigit per Oriol Pozo confinat, com la resta de la ciutadania. És hora de complir les ordres per l'estat d'alarma i de no descuidar, en la mesura del possible, el to físic. 

Activitats de tota mena al saló de casa, on sigui: qualsevol indret sota sostre pot ser útil davant l'excepcionalitat de l'ocasió. Impossible saber quan rodarà de nou la pilota de la Lliga EBA.

El CB Valls suma 14 victòries i 7 derrotes, i té pendent un derbi davant el CBT que havia de celebrar-se dissabte passat.