És l'hora del CB Valls

Si el conjunt dirigit per Oriol Pozo suma dissabte i a casa contra un rival directe, el Cornellà, s'enganxarà completament a la part alta de la Lliga EBA. Dues victòries per sota de les places d'accés a la fase per pujar, el CB Valls cada cop agrada més.

Ha transcorregut un sol mes des que el CB Valls va arrencar amb mal peu el 2020, amb derrota contra el Sants i al Joana Ballart. Aquella represa competitiva va fer caure l'equip fins a la novena plaça, allunyant-lo a tres partits de la tercera posició, l'última que permet allargar la temporada a través de la fase d'ascens a la LEB Plata. Però, des d'aquella jornada, jugar és sinònim de victòria per als vallencs, que s'han desfet de l'Olivar, el Salou i el Sant Adrià. Aquests dos últims són rivals directes a la taula de l'EBA.

El descans del cap de setmana anterior per la disputa de la Lliga Catalana deixa intacta una classificació en què els d'Oriol Pozo són setens i a dos triomfs de distància de, justament, el següent obstacle de la campanya, el Cornellà.

No serveix de referència l'anada a Cornellà i en què el CB Valls va caure per 26 punts. Més útil pot ser, en canvi, la recent visita dels barcelonins a Tarragona i on es van convertir en la primera plantilla capaç d'emportar-se el triomf del Serrallo aquest curs.

Amb l'única baixa per lesió de Marc Navarro, el CB Valls-Cornellà es jugarà dissabte a les 6 de la tarda. Queden tan sols nou jornades per a l'acabament de la lliga regular de l'EBA.