Onze llistes busquen representació a Torredembarra

Fins a onze candidatures es presenten a les eleccions muncipals de Torredembarra. Les vuit llistes amb representació actualment al consistori van donar el tret de sortida a la campanya aquesta passada mitjanit.

Amb la imatge d'un tripartit d'esquerres que no amaga que vol continuar la fórmula amb què ha aconseguit ser el primer govern en resistir durant quatre anys en les darreres dues dècades a Torredembarra.

Així va començar una nova campanya electoral a la capital del Baix Gaià durant la tradicional encartellada a la plaça Mossèn Joaquim Boronat. En aquesta, l'actual alcalde i aspirant a la reelecció, Eduard Rovira, donava el tret de sortida a una campanya destinada a posar èmfasi en la feina feta en els darrers quatre anys i amb total confiança en tornar a aconseguir la victòria.

I amb la intenció de confirmar l'entrada amb força de fa quatre anys donant un pas més i passant a formar part del govern torrenc, es presenta la candidatura de Ciutadans, amb Toni Cruz per segona vegada consecutiva al capdavant. Creuen que ha arribat el seu moment per governar.

I també amb la voluntat de reivindicar la feina feta durant els darrers quatre anys es presenta a les eleccions un PSC que estrena candidat amb la figura del seu home fort ara mateix al consistori, Valeriano Pino. Uns socialistes que presenten un programa basat en 12 punts

Qui repeteix cap de llista amb Anna Magrinyà, tot i que amb nova marca electoral, és Junts per Torredembarra. La formació independentista posa l'accent en un canvi de model urbanístic per a poder planificar el futur del municipi, al contrari del que diuen ha fet el govern fins ara.

Qui sí que estrena cap de llista és la tercera pota del tripartit d’esquerres, una Alternativa Baix Gaià que després de molts anys de lideratge de Lluís Suñé confia aquesta vegada en Clara Solivellas, que referma l'aposta de la formació pel municipalisme d'esquerres.

L'única formació que es va desmarcar de la tradicional enganxada conjunta va ser la CUP, que va dur a terme una enganxada itinerant pel municipi. Amb Toni Sacristan un altre cop al capdavant, els cupaires volen fer créixer la seva aposta per una transformació del consistori.

I amb una aposta plenament municipalista i que vol buscar pactes amb tothom per a millorar Torredembarra es presenta a aquestes eleccions el Partit Popular, que repeteix amb Núria Gómez al capdavant. 

Per últim, inici de campanya diferent d'Avui Democràcia, que va optar pel desplegament d'una gran pancarta en un balcó particular. La seva fundadora i cap de llista, Rosa Maria Guasch torna a fer una aposta exclusivament municipalista.

D'aquesta manera comencen els catorze dies que marcaran unes eleccions en què els torrencs triaran el govern dels propers quatre anys.