Cèvol - Volei SPiSP (1-3)

L'hem narrat en directe a TAC12 i podem veure'l un altre cop íntegre aquí mateix: el derbi de la Superlliga 2 ha aportat emoció i els punts han marxat cap a Tarragona tot i l'ímpetu torrenc.

Entre setmana ja vam explicar que el Volei SPiSP, segon i en plaça de fase d'ascens, mai havia sumat els tres punts del pavelló Sant Jordi, però que aquest curs les distàncies envers el Cèvol, almenys sobre el paper, eren majors. Així s'ha vist durant el parcial d'inici i en què el domini cooperativista ha sigut absolut. Les forces s'han equilibrat en el segon i on el triomf s'ha decantat un altre cop, però, del cantó visitant. 

Quan més difícil és aixecar el cap i competir perquè la derrota sembla imminent, el Cèvol d'Iñaki Bescós ha reaccionat per fer-se seu un tercer set llarguíssim. El Volei SPiSP, però, no ha donat opció a la sorpresa en el quart i últim per evitar, ara sí, que cap dels punts es quedés al Baix Gaià. 

El debutant Jofre Ventura, provinent de Manresa, ha sigut el màxim anotador del Cèvol amb 13 punts, mentre que el visitant Julián García-Torres ha arribat fins als 21.

Mentre que el Cèvol és tercer per sota amb vuit punts en 13 jornades, el Volei SPiSP conserva un triomf complet de coixí respecte a un San Roque que no ha fallat davant el Xàtiva. El líder és l'Illa Grau, quatre per sobre del Volei SPiSP i pròxim equip que visitarà el barri tarragoní, dissabte que ve. El Cèvol Torredembarra, per la seva banda, viatjarà al pavelló d'un Sayre que continua amb zero punts. 

Sets: 13-25, 24-26, 31-29 i 17-25. 

Estadística del partit:

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9954&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList