El nou passeig Miramar de Torredembarra obrirà abans abans de Nadal

En alguns punts la reforma del passeig Miramar de Torredembarra ja està finalitzada, però en d’altres encara queden alguns detalls. Les pluges de finals de novembre han retardat les obres que havien de finalitzar aquesta setmana.

L’altre problema és aquest pal telefònic que encara no ha retirat l’empresa encarregada. Petits detalls que si es fan sobre el previst, permetran obrir la circulació en aquest tram abans de Nadal.

Les obres de condicionament d’aquest tram de l’antiga N-340 s’ha fet en el tram entre el passeig de la Sort i el passeig de l’Estació. Per aquesta via de doble carril s’hi haurà de circular a 30 quilòmetres per hora. Els carrers adjacents mantindran el sentit de circulació com fins ara.

ddrn340torre1412

Les obres han permès crear una zona perquè hi puguin fer parada els autocars interurbans, noves places de pàrquing i un carril bici que es connectarà amb els trams existents.

L’actuació també s'ha aprofitat per renovar la xarxa de clavegueram, d’aigua potable i soterrar la línia elèctrica i telefònica. A més s’ha creat una nova rotonda per enllaçar aquesta zona amb el passeig de la Sort.  

El cost total ha estat de poc més d’un milió d’euros, la meitat del finançament l’ha aportat l’Estat.