La salvació del Cèvol ja és virtual

Tan sols un daltabaix pot impedir que Torredembarra continuï per tercer curs seguit a la Superlliga 2. Les cinc victòries consecutives deixen coll avall l'objectiu, que podria pràcticament tancar-se si es guanya aquest cap de setmana i en l'últim partit del 2021.

El Cèvol suma 15 punts, tots ells aconseguits els darrers cinc compromisos de Superlliga 2, i avantatja en 14 el Sayre canari, la seva última víctima esportiva i que encara no coneix el triomf. Les bases competitives han canviat respecte al curs anterior i tan sols descendirà un equip i no pas dos com fins ara.

El sistema de les lligues de voleibol sempre genera dubtes fins a les acaballes; ja va succeir la temporada anterior quan baixaven dos, però es va deixar la porta oberta a un possible tercer descendit. En qualsevol cas, és poc probable que el Cèvol es vegi involucrat en aquesta lluita.

Els del Baix Gaià se situen en terra de ningú, amb la permanència pràcticament feta i amb la part capdavantera inassolible perquè els millors, entre ells el Volei SPiSP, no fallen gairebé mai. El penúltim de la taula és un Club Natació Sabadell amb 5 punts i següent rival dels torrencs a la Superlliga 2. El derbi català es jugarà dissabte i amb l'absència gairebé segura de David Sanllehí per motius laborals.