La temperatura de l’aigua del mar, més baixa que l'estiu passat

A primera hora del matí agents de la Policia Local de Torredembarra recorden als pescadors que en aquesta zona està prohibida la pesca. És una de les tasques que fa el servei marítim cada dia quan surt amb l'embarcació. Una de les altres accions habituals és preservar la seguretat a la zona de boies tant per les embarcacions com els nedadors i esportistes aquàtics.

Informar de l'estat del mar també és molt important. Per això sempre prenen la temperatura de l'aigua del mar. Ho fan de manera tradicional amb un termòmetre. Enguany no s'han superat els 27 graus. Les xifres registrades estan per sota de les de l'any passat que oscil·laven entre els 28 i 30 graus.

FOTO TEMPERATURA AIGUA MAR

De moment no s'han trobat gaires residus com mascaretes o plàstics. Això és perquè no hi ha hagut pluges fortes. Això sí, aquests dies es comencen a veure força meduses.

Arribem a port i l'agent, en Jesús, ens rep amb els braços oberts. Avui no ha sortit a navegar, però ha donat les instruccions als seus companys. Fa 19 anys que treballa en aquest servei. Una professió per vocació, però que a la tardor tardor, com és llei de vida, li tocarà acomiadar-se per començar una nova etapa.