El paisatge de Torredembarra vol ser un pol d'atracció de fotògrafs

El Patronat de Turisme de Torredembarra i el fotògraf tarragoní Ferran Aguilar han impulsat un projecte per convertir el municipi en un punt d'interès per a amants de la fotografia i "instagramers".

La idea es basa en un seguit de propostes gratuïtes com el taller que ha impartit Aguilar aquest diumenge al Roquer. Les classes magistrals es faran en cinc punts més del litoral torrenc cada dues setmanes i fins a finals de juny. El mateix Aguilar ha escollit els llocs a partir de criteris ben diferents.

ferran aguilar 22

A més, qui ho vulgui pot descarregar-se les fitxes tècniques de cada punt d'interès fotogràfic des del web del Patronat. D'aquesta manera, es poden visitar els sis espais per lliure i seguir els consells i recomanacions d'Aguilar a l'hora de buscar la foto perfecta.  La proposta ha tingut molt bona rebuda i, com que els grups han de ser reduïts, ja hi ha llista d'espera.

El taller fotogràfic és una oportunitat per aprendre d'un mestre com Ferran Aguilar, que acumula més de 200 premis de fotografia de natura. Tot aquell qui vulgui inscriure's als tallers ha de trucar a l'Oficina de Turisme de Torredembarra. Això sí, farà falta tenir càmera i trípode propis.