Desplegament especial de TAC12 per seguir els actes més importants de Santa Tecla

Santa Tecla es viu a TAC12. Dissabte arribarà un dels moments més esperats d’aquestes festes: la lectura del pregó. A partir de dos quarts de sis de la tarda l’Àlex Alonso i el Sergi Amat s’encarregaran de la retransmissió des del Palau Municipal.

El pregó serà només l’inici. Tot seguit, els companys Jordi Murtró i Jordi Vinyoles seguiran la Baixada de l’Àliga des de la plaça de les Cols. Una retransmissió que començarà a dos quarts de dotze i que permetrà gaudir dels balls dels Gegants Vells, el Lléo, la Mulassa i l’Àliga, acompanyats de les bandes.

Un altre dels actes que no es poden perdre és la Tanda de lluïment del Seguici Popular tarragoní el dia de Santa Tecla. Dilluns a les 11 del matí, Xavier Lozano i Joan Ignasi Gómez transportaran els balls de la plaça de la Font a totes les cases del Camp de Tarragona.

A partir de l’una del migdia, els castells tornaran a Tac12, amb tot l’equip casteller des de la plaça de la Font per gaudir dels castells de les quatre colles de la ciutat.

El mateix dilluns a dos quarts de set de la tarda es podrà seguir l’actuació de Dames i Vells, i, tot seguit, al Pla de la Seu la processó del Braç de Santa Tecla. Carles Cortés i Salvador Fa s’encarregaran de la retransmissió que començarà a les 7 de la tarda.

Per acabar amb tot el seguiment, dimarts a partir de les dues del migdia, es podrà seguir en directe la baixada dels pilars caminants de les quatre colles de la ciutat.

Uns actes que es poden veure amenaçats pel mal temps que es preveu que faci aquest cap de setmana. De moment ja s’ha postposat la festa dels 10 anys del tarraconins.