El festival Psicurt projectarà 32 curtmetratges

Cinema i salut mental es tornaran a unir un any més al Festival Psicurt que impulsa el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Tarragona. El certamen, amb seu a l’Antiga Audiència, tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre i la secció oficial del mateix comptarà amb un total de 32 projeccions.

La quarta edició del festival de curtmetratges Psicurt comptarà amb una selecció de 32 curtmetratges escollits entre un total de 294 obres presentades. Pel·lícules amb què els impulsors de la iniciativa volen apropar els diferents àmbits (prevenció, promoció i intervenció) que incideixen en la salut mental a través d’un catalitzador com la cultura.

A banda de la secció oficial, el Psicurt també es presenta com una eina formativa i de conscienciació per a estudiants d’ESO, Batxillerat, cicles formatius i universitaris que podran participar a la secció Educurt Exprés, en què hauran d’editar un curt durant els dies de festival. D’altra banda, el festival també contempla una secció de 14 curtmetratges que es projectaran i analitzaran als centres educatius.

El festival s’inaugurarà a l’Antiga Audiència amb la projecció i anàlisis posterior de la pel·lícula Campeones el dijous 10 d’octubre. Entre divendres i diumenge es durant a terme la resta de projeccions i activitats previstes en el certamen.