Fan retirar 87 taules de 8 locals de la Plaça de la Font

Vuit locals de la Plaça de la Font han estat sancionats per l'ús indegut de l'espai públic, i un d'ells també per posar música sense tenir llicència. En total s'han retirat 87 taules. Un control de les terrasses que vol ordenar l'espai públic i sancionar les actituds contràries a les ordenances.La Unitat de Policia Administrativa (UPA) va realitzar divendres a la tarda una campanya d'informació de les condicions de l'ocupació per terrassa a tots els establiments per tal d'advertir-los. 

Durant el cap de setmana van fer el control de les terrasses, en total 8 locals han estat sancionats amb una multa de 400 € per l'ús indegut de l'espai públic, i un d'ells amb 1.000€ més per un ús inadequat de la llicència d'activitat per motius de música.

Des del govern tarragoní asseguren que volen un model de ciutat on l'ordenació de l'espai públic sigui clau. El control d'aquest cap de setmana no és un fet aïllat, sinó que s'emmarca en tot un programa de revisió dels usos de l'espai públic, des de l'ordenança fins a la verificació dels espais que té cada terrassa.