Enrique Martín: 'Podem guanyar en qualsevol camp'

Una vegada més, guanyar o guanyar. Ara bé, aquest cop en dinàmica ascendent. A set punts de les places de salvació, si el Nàstic guanya a Oviedo, ningú s'atrevirà a descartar el miracle de moment.

No tocarà res que no sigui necessari tocar i, en principi, apostarà per la defensa de cinc que va funcionar prou bé davant l'Albacete. Ara bé, veurem qui ocupa el lloc del sancionat Thiouné al mig del camp. Ramiro ja té l'alta però arriba just de forma.

Avui l'entrenador ha sonat més creïble que altres cops quan ens ha explicat que tenen capacitat....

Els asturians encadenen tres jornades sense guanyar amb només un punt de 9 possibles, 3 menys que el mateix Nàstic. Això sí, és vuitè a només 3 de la salvació i 20 per damunt dels grana. Al seu equip destaquen vells coneguts tarragonins com Mossa i Sergio Tejera. Diuen respectar el rival però el situen per error a la cua de la Lliga. Són una plantilla de playoff.

Els lesionats Sebas Coris i Javi Márquez són les altres dues baixes segures dels visitants, que diumenge a les 12 pretenen encadenar la primera ratxa de victòries des del juny de l'any passat.