La remodelació del Passeig Marítim Rafael de Casanova s'inaugurarà el 15 de març

La renovació del Passeig Marítim Rafael de Casanova s’inaugurarà el dilluns 15 de març. Així ho ha anunciat el president del Port, Josep Maria Cruset. Ara els operaris estan enllestint els últims detalls. Aquesta actuació ha tingut un cost de 900.000 euros i ha estat finançat per l’Autoritat Portuària.

Aquest és l’estat que es troben les obres de la remodelació del Passeig Marítim Rafael de Casanova de Tarragona. Ara s’estan acabant d’enllestir els últims detalls dels treballs. Les obres de millora s’han basat en la pavimentació d’un vial amb un carril per a cada sentit, carril bici i una zona de pas per a vianants dos metres més ample. També s’ha enjardinat tot aquest entorn i s’ha instal·lat nou enllumenat. Per altra banda s’han eliminat la zona d’aparcaments de 80 places que hi havia. La inauguració oficial serà el dilluns 15 de març. Les obres que han tingut un cost de 900.000 euros han estat finançades per l’Autoritat Portuària. El president del Port ha destacat la importància del projecte per la ciutat.

A l’espera doncs d’aquesta inauguració oficial, aquesta zona ja està oberta a la ciutadania perquè tothom qui ho vulgui ja s’hi pugui passejar. Aquesta remodelació del Passeig Marítim junt amb la passarel·la elevada que creua les vies, és un dels projectes més importants que ha fet el Port a la ciutat de Tarragona.