TGN Bàsquet - Grup Barna (67-40)

Tercera victòria consecutiva a la Copa Catalunya de les liles que han signat un partidàs per recuperar, a més, el bàsquet average respecte al Grup Barna. Les noies de Juan Carlos Arjona s'acosten així a les places de permanència directa. 

Sense història més enllà del descans perquè el TGN Bàsquet ha ofegat les visitants amb un espectacular tercer parcial de 26-7. I és que el Grup Barna sempre ha anat a remolc, per darrere en el marcador des de l'inici del partit. Cristina Peña i Laura Pascual han sigut un malson per a les visitants amb 23 i 15 punts, respectivament. La nota preocupant de la jornada, la tarda de la presentació de la base del club, la va signar Clàudia Ejimeno. La jove base lila va marxar lesionada al genoll i segueix a l'espera de proves mèdiques per esbrinar la gravetat d'aquest ensurt. 

El tercer triomf seguit de les tarragonines les situa a Copa amb un balanç de 6-11 i a només dos partits de distància de la zona de salvació directa. En tres jornades han sumat la meitat de les victòries de tot un curs en el qual encara s'han de disputar 13 jornades. El següent compromís portarà el TGN Bàsquet a la pista del Natació Terrassa, un altre club de la part baixa. Serà diumenge a les 19.15 hores. 

Parcials: 18-9, 7-11, 26-7 i 16-13. 

Fitxa del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/5c5f29856a8efa6518172043#