Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Ballesteros lamenta el tancament de l'Associació d'Alzheimer i l'oposició reclama millores en les subvencions

Des del govern tarragoní s'ha lamentat el tancament de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Tarragona i defensa que s'ha posat tots els recursos disponibles per a la seva continuïtat. Des d'ERC i la CUP s'ha demanat al govern un canvi en la política de subvencions

Dos dies després de l'anunci de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Tarragona de la seva dissolució han arribat les primeres reaccions polítiques a nivell municipal tarragoní. Entre elles les del mateix alcalde Josep Fèlix Ballesteros que ha lamentat el tancament de l'activitat de l'Associació. A més, ha defensat els recursos posats a disposició de la mateixa per part del consistori i ha assegurat no tenir constància que des d'aquesta s'hagin posat en contacte amb ell per a informar-lo de la situació.

També s'ha reaccionat a la dissolució de l'associació per part de grups de l'oposició com Esquerra republicana i la CUP. Des dels dos grups s'ha valorat molt negativament la notícia del tancament de l'associació i s'ha fet una crida al govern municipal a treballar per a evitar casos com aquest. En aquest sentit, han posat l'accent en la política actual de subvencions a la ciutat.

Una reacció que s'ha declinat fer des de la Generalitat de Catalunya, una de les principals fonts de finançament de l'Associació.      

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ