Gordillo es jugarà el seu futur a Lugo

La continuïtat de José Antonio Gordillo al Nàstic dependrà del resultat de diumenge al camp del Lugo. El Consell d'Admininistració mantindrà el tècnic, com a mínim, una setmana més. Però, dos punts per sota del descens, una nova ensopegada podria precipitar la destitució de l'entrenador.

Una victòria, tres empats i sis derrotes és fins ara l'estadística del Nàstic a la Segona Divisió. L'equip no ha guanyat com a visitant, i a casa ha sumat tan sols 6 dels 21 punts possibles. Les lesions no ajuden i futbolistes imprescindibles han caigut, especialment a la zona defensiva. La planificació de l'estiu va ser polèmica i algunes incorporacions van arribar a les acaballes del mercat sense temps per adaptar-se... Però la Lliga no esperarà el Nàstic, tampoc l'entitat al seu entrenador. Una derrota a Lugo podia escriure l'epíleg del màxim responsable del primer equip grana. Gordillo pateix.

Part de la grada critica l'entrenador per les seves decisions, altres apunten el director esportiu, Arnal Llibert, per la planificació prèvia. És ja la tercera campanya consecutiva en què el Nàstic camina sense rumb i les conseqüències, sigui de qui sigui la culpa, les pateixen també els futbolistes.

L'equip treballarà a partir d'aquest dimecres per preparar el Lugo-Nàstic de diumenge a les 4 de la tarda i que pot revifar o acabar amb l'etapa de José Antonio Gordillo a Tarragona.