"Viu els Jocs" Mediterranis a les escoles

Els alumnes de Tarragona expliquen a través de vídeos treballats a l'aula què són els Jocs Mediterranis i com experimentaran aquest esdeveniment. El Consell Municipal d'Infants ha engegat una iniciativa per fer partícips de la cita els més petits.

No és la primera vegada que els nens i nenes del territori formen part de Tarragona 2018. Ells van inspirar al seu dia la mascota dels Jocs i ho han seguit fent a través del Projecte Educatiu. Ara el Consell Municipal d'Infants ha comptat amb el suport de 10 escoles que han preparat vídeos on interpreten la pràctica esportiva i sobretot on ens permeten contemplar els Jocs a través dels seus ulls.

El col·legi Els Secallets de Comarruga ha obtingut la millor puntuació d'un jurat també d'alumnes. Els participants de les Teresianes han quedat en segona posició mentre expliquen que només volen jugar...

Mentrestant, a l'Escola els Àngels ja han pujat al podi per emportar-se la tercera plaça. Altres iniciatives engegades des de les mateixes seus, com els Mini Jocs de Vila-seca, han permès que els centres educatius col·laborin amb el projecte.