La Sala Trono prorroga una setmana més la representació 'Al sostre'

En Lapo i en Loti, els dos personatges que encarnen Oriol Grau i Pau Ferran, seguiran treballant a la Capella Sixtina una setmana més. La Sala Trono Armanyà allarga fins el 27 de maig la representació de l’obra Al Sostre. Un espectacle que ha reunit de nou el director Israel Solà amb els dos actors del Camp de Tarragona que van protagonitzar conjuntament l’última producció presentada a l’antiga seu de la Sala Trono, com recordava Oriol Grau la setmana passada al programa Auditori 1.2 d’aquesta casa.

La comèdia porta la signatura de Nigel Planer, reconegut entre altres coses pel seu paper a la sèrie Els Joves fa anys. Precisament, el mateix traductor d’aquesta sèrie mítica, Francis Humble, ha estat l’encarregat de traduir una obra l’adaptació dramàtica de la qual compta també amb el vist-i-plau de l’autor, present en l’estrena de la mateixa a Tarragona.

Una vegada finalitzi la temporada a la nova Sala Trono Armanyà, l’obra no es quedarà a cap calaix. El mes de gener de l’any vinent es programarà també a Barcelona, a l’Espai Brossa.