La Trono estrena 'Al sostre', escrita per l'actor de la sèrie 'Els Joves' Nigel Planer

La Sala Trono-Armanyà estrena demà l’obra ‘Al sostre’, una comèdia de Nigel Planer i que és una producció pròpia. És una comèdia però amb tints de drama i ambientada a la capella Sixtina. Es podrà veure durant 15 dies a Tarragona. 

Els protagonistes de l’obra són el Lapo i en Loti, dos artesans que treballen per Miquel Àngel en la construcció de la Capella Sixtina. Són dos experts en el seu camp, però és Miquel Àngel qui s’emporta la fama. Una acció que es situa al segle XVI, però la temàtica de la qual és ben actual. Parla de l’ego i la competitivitat.

Sobre l’escenari Oriol Grau i Pau Ferran, dos actors que ja van treballar junts a l’obra de comiat de la Sala Trono, 'Això és tot', i sota les ordres també del mateix director. Ara tornen a actuar junts i ho fan en una obra que és una comèdia, però amb tints de drama en alguns moments. És un text del dramaturg anglès Nigel Planer, traduït per primera vegada a una llengua no anglesa.

Al sostre’ s’estrena demà dijous al vespre a la Sala Trono-Armanyà i s’hi podrà veure durant dues setmanes: els dijous, divendres, dissabtes i diumenges. Després l’obra sortirà de gira i la Trono prepara també el seu desembarcament a Barcelona, tot i que de moment no han volgut donar més detalls.