Nano, xifres de descens i per sota de Rodri

Nano presenta estadístiques de Segona B després de 13 jornades al capdavant del Nàstic. Amb 15 punts de 39 possibles se situa per sota del balanç d'un Rodri a qui va substituir en el càrrec. Queden 5 jornades i la permanència a Segona encara no s'ha tancat.

L'home miracle del curs passat i que va encadenar 3 victòries per mantenir el Nàstic a la Segona Divisió no ha respost tal com s'esperava a les expectatives. Almenys així ho marquen els números, freds per la contundència i també per la seva objectivitat a l'hora d'analitzar la situació de l'equip, a 4 punts del descens.

L'entrenador porta 13 partits a la banqueta amb 4 victòries, 3 empats i 6 derrotes. Això són 15 punts de 39 possibles, poc més del 38% del total.

Per la seva banda i en 17 jornades Rodri va sumar 7 victòries, 2 empats i 8 punxades, 23 de 51. Rodri va ser qüestionat setmanes abans de caure destituït i mai va disposar de la confiança dels màxims mandataris. Cas contrari al de Nano, presentat com la solució a la irregularitat d'aquesta temporada

En canvi, si projectem què passaria en una hipotètica Lliga sencera a les ordres de Nano per una banda i de Rodri per una altra, el desenllaç és contraposat. Amb 48,3 punts Nano tindria peu i mig a la Segona B. Per la seva banda Rodri mantindria la categoria sense patiments i amb gairebé 57 punts.

Diumenge a les 12 del migdia el Nàstic rebrà l'Osasuna. Els navarresos encara lluiten per disputar el playoff d'ascens a Primera.