El PP de Tarragona ajorna grans pactes fins després de les generals

Mà estesa per als grans temes de ciutat, però compàs d'espera fins a la celebració de les eleccions generals i la posterior constitució del nou govern central. Això és el que ofereix el nou grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Tarragona que, amb quatre regidors, serà la tercera força al plenari tarragoní.

SÍ ALS GRANS TEMES DE CIUTAT

Els populars s'ofereixen al govern en minoria de Rubén Viñuales per poder tirar endavant grans qüestions com el nou POUM o la reclamació del pas de les mercaderies per l'interior. Reconeixen, però, que la immediatesa de les eleccions convocades per a aquest mes de juliol farà que els possibles acords més estables quedin per més endavant.

AVISEN DEL POSSIBLE DESGAST DEL NOU GOVERN

Això farà que, de moment, tots els punts que vulgui tirar endavant el nou govern s'hagin d'aprovar un a un. Un fet que Martorell avisa pot passar factura a un govern amb poques mans i que s'haurà d'organitzar en grans àrees de gestió.

De cara a la sessió d'investidura del 17 de juny, i a la vista que Viñuales serà investit alcalde com a representant de la força més votada, els populars es decantaran per donar suport a la seva alcaldable.