×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El rugby de Campclar acabarà el curs amb gespa artificial

El terreny de rugby de Campclar s'adequarà amb gespa artificial i amb capacitat per acollir esdeveniments d'àmbit internacional. La substitució de l'actual herba natural, ara licitada, arrencarà aquest mateix curs. Amb un cost de 410.000 euros, les empreses interessades poden presentar les seves propostes fins al 12 de desembre, mentre que el termini d'obres s'allargarà 12 setmanes. 

Que els treballs arrenquin amb el curs esportiu encara en funcionament no serà un greuge insalvable per a l'entitat local que utilitza l'espai, el Club Rugby Tarragona, que prioritza la millora del recinte per acabar amb les incomoditats existents des que es va traslladar a l'Anella Mediterrània, deixant enrere l'etapa al Complex Educatiu.

L'herba actual no és adequada per a la pràctica d'aquesta disciplina; a banda, l'artificial suporta millor els usos del rugby. Un projecte que es complementarà amb dimensions i serveis per dissenyar l'espai com a idoni per a la celebració d'esdeveniments de ressò estatal i internacional.