×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

TGN Bàsquet - Samà (58-62)

Els petits detalls eviten que el TGN Bàsquet signi la tercera victòria consecutiva i provoquen que perdi per primer cop aquest curs com a local a Copa Catalunya. El balanç actual és de 2-2 per a l'equip dirigit per Marc Rovirosa. 

Incòmode duel per a les liles, que han estat sempre per darrere des del segon quart, però que s'han refet de desavantatges de fins a 13 punts per gairebé igualar el marcador a les acaballes del tercer període i liderades per la capitana Laura Pascual, avui espectacular, autora de 26 punts. Ella ha sigut l'única jugadora local amb dobles dígits.

No ha mostrat encert el TGN Bàsquet en tirs de camp, especialment des de dins del perímetre i amb un percentatge del 30%. Aquesta ha sigut la principal diferència, almenys pel que fa a l'aspecte ofensiu, entre el TGN Bàsquet i un Samà Vilanova que s'escapa, d'aquesta manera, una victòria per damunt a la taula. 

Difícil desplaçament, la setmana que ve, a la pista d'un Roser que lidera provisionalment la classificació amb només una punxada en quatre partits; serà diumenge a les 12.30 hores.

Parcials: 10-10, 12-22, 18-12 i 18-18.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/directe/2022/55374